Excursion To Florence, Italy – Huru Hara (Working day one)





Angan – angan nak cuba buat undertaking day-to-day vlog untuk trip aku ini tapi rasanya macam tak mampu sebab aku datang sini atas urusan kerja (performing) dan concentration aku sepatutnya pada performing dan bukannya vlogging. Mana sampan nak edit day-to-day, balik capturing miming terus nak rehat, nak tidur, mana sempat nak buat editing. Tapi aku cuba lah mana yang sempat since I can’t aid it, tempat ni terlalu cantik.

Kalau ada hari – hari yang aku terpaksa skip, aku mohon maaf awal – awal.

source

Related articles

Should See Sights in Rome | Journey Heute

The moment you guide a flight and a structure resort in Rome, the Eternal City opens up to expose a city of immense historical importance versus a backdrop of a modern and vibrant society. Rome is no question one of the most legendary cities in the entire world and going to this city will undoubtedly […]

Leave a Reply