Excursion To Florence, Italy – Huru Hara (Working day one)





Angan – angan nak cuba buat undertaking day-to-day vlog untuk trip aku ini tapi rasanya macam tak mampu sebab aku datang sini atas urusan kerja (performing) dan concentration aku sepatutnya pada performing dan bukannya vlogging. Mana sampan nak edit day-to-day, balik capturing miming terus nak rehat, nak tidur, mana sempat nak buat editing. Tapi aku cuba lah mana yang sempat since I can’t aid it, tempat ni terlalu cantik.

Kalau ada hari – hari yang aku terpaksa skip, aku mohon maaf awal – awal.

source

Related articles

What Helps make Lifetime Grand at Grand Palm in Venice, FL

Explore what can make daily life grand for the people of Grand Palm, a 1-of-a-type luxurious neighborhood in Venice, FL by Neal Communities. In addition to uncomplicated entry to downtown Venice and beach locations (just ten minutes absent), people of Grand Palm also enjoy and a assortment of pleasurable functions suitable in their have backyard, […]

Leave a Reply