Excursion To Florence, Italy – Huru Hara (Working day one)





Angan – angan nak cuba buat undertaking day-to-day vlog untuk trip aku ini tapi rasanya macam tak mampu sebab aku datang sini atas urusan kerja (performing) dan concentration aku sepatutnya pada performing dan bukannya vlogging. Mana sampan nak edit day-to-day, balik capturing miming terus nak rehat, nak tidur, mana sempat nak buat editing. Tapi aku cuba lah mana yang sempat since I can’t aid it, tempat ni terlalu cantik.

Kalau ada hari – hari yang aku terpaksa skip, aku mohon maaf awal – awal.

source

Related articles

TRAVELLING TO SPAIN & VILLA TOUR #SPAINVLOG1 #Spain #journey

Anthony’s channel: ►Online Coaching (Cost-effective): ►Student Aesthetics Overall performance T-Shirt: ►Contact: details@scholar-aesthetics.com ►10% off on the US MyProtein web site (Code: STUDENTAESTHETICS) USE Connection: ►10% off on the United kingdom MyProtein web site (Code: STUDENTAESTHETICS) USE Connection: ►10% off on the NL MyProtein web site (Code: STUDENTAESTHETICS) USE Connection: ►BALR fifteen% Discounted (Code: A3STAES15) USE […]

Leave a Reply